7.6 C
Janja
Subota, 27.04.2024.
NaslovnicaPodrinjeBratunacUručeni sertifikati odbornicima u novom sazivu SO Bratunac

Uručeni sertifikati odbornicima u novom sazivu SO Bratunac

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Danas su odbornici, koji su osvojili mandate za novi saziv Skupštine opštine Bratunac, dobili svoje sertifikate i potpisali Izjavu o prihvatanju odborničkog mandata. Uskoro se očekuje održavanje konstitutivne sjednice i formiranje skupštinske većine. Prije početka današnjeg događaja odata je počast preminulom odborniku Bori Milanoviću.

Foto: UPS Media /FB

Novoizabrani načelnik Srđan Rankić juče je preuzeo dužnost i očekuje brzo formiranje lokalne skupštine.

– Danas su podijeljeni sertifikati novoizabranim odbornicima Skupštine opštine Bratunac. Već danas ćemo krenuti u dogovore oko konstitutivne sjednice, jer je mnogo obaveza pred nama, koje moramo da završimo. Urađen je Nacrt budžeta, ali to već mora da krene u proceduru, tako da će novi naziv SO Bratunac o tome da odlučuje. Očekujem da ćemo do Nove godine održati konstitutivnu sjednicu na kojoj će se odlučivati o ovom dokumentu – istakao je Srđan Rankić, načelnik Opštine Bratunac.

Bošnjaka u Skupštini opštine Bratunac u prethodnom mandatu bilo je ukupno 5, a na proteklim izborima izabrana su samo četiri i to: Vehid Dedić, Fehim Smailović, Ćazim Jusupović iz SDA i Safet Golić ispred “Bošnjačkog pokreta”.

Foto: UPSMedia /FB

Foto: UPSMedia /FB

Foto: UPSMedia /FB

/UPS Media/FB/E.B.

/podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti