29.3 C
Janja
Nedjelja, 14.04.2024.
NaslovnicaPodrinjeZvornik: Policajci spriječili ženu da se ubije - pronašli je u tunelu...

Zvornik: Policajci spriječili ženu da se ubije – pronašli je u tunelu u Glumini

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Policajci Ivan Spasojević i Nenad Vasiljević iz Zvornika brzim reakcijom i požrtvovanošću spasili su život K.J., koja se pokušala ubiti jutros – saznajemo iz PU Zvornik.

Samo zahvaljujući Spasojeviću i Vasiljeviću žena je spasena i spriječena je tragedija.

Sve je počelo jutros oko 7.30 kada je policiji prijavljeno da se K.J. u toku noći udaljila od kuće u mjestu Jardan u Zvorniku. Policija je odmah izašla na teren i u pomoćnom objektu pronašli su sjekiru sa tragovima krvi, zbog čega je postojala bojazan da je sebi nanijela povrede.

– Odmah je započeto sa pretragom i pretresom terena, i policajci su pratili tragove krvi da bi oko 9.30 u tunelu u mjestu Glumina, policajci Spasojević i Vasiljević pronašli K.J. koja je bila promrzla, a tom prilikom su uočene i povrede na glavi kao i tragovi krvi po rukama. 

Ona je bila oskudno obučena, zbog čega je jedan od policajaca skinuo svoju jaknu i ogrnuo je.

– To je veoma nepristupačan teren, a kroz tunel prolazi voz pa su policajci morali što brže reagovati. Pošto Hitna pomoć nije mogla prići tunelu, policajci su je iznijeli i nosili do mjesta Jadran gdje su čekali ljekari – istakao je naš izvor.

Prema njegovim riječima zahvaljujući brzoj reakciji pomenutih policijaca spašen je život ove žene, jer je temperatura bilo veoma hladno, a svakog trenutka mogao je naići voz.

Portparol PU Zvornik Miljan Bobar potvrdio je za medije da su pronašli nestalu ženu i da ona prevezeno u JZU Bolnica Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći.

– Policijski sluzbenici su i ovaj put pokazali spremnost i požrtvovanost da pruže pomoć građanima u svakoj situaciji – poručio je Bobar.

/Srpska.info/Podrinjemedia.ba/E.B.

Najnovije vijesti