14.3 C
Janja
Nedjelja, 28.04.2024.
NaslovnicaPodrinjeZvornik: Rasvijetljena dva krivična dijela TEŠKA KRAĐA

Zvornik: Rasvijetljena dva krivična dijela TEŠKA KRAĐA

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Iz Policijske uprave Zvornika dobili smo saopštenje koje prenosimo u cijelosti:

-Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, dana 16.09.2021. godine izvršili su kriminalističku obradu lica D.S. iz Zvornika zbog sumnje da je izvršilo dva krivična djela „Teška krađa“, te će protiv istog Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini biti dostavljeni izvještaji o počinjenim krivičnim djelima, saopšteno je iz PU Zvornik.

– Policijskoj stanici Zvornik, prijavljeno je NN lice ili više njih da je dana 15./16.09.2021. godine izvršilo provalu u magacinske prostore dvije trgovinske radnje u sklopu Tržnog centra u Zvorniku. Policijski službenici PS Zvornik, izvršili su uviđaj lica mjesta, kao i druge mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja navedenih krivičnih djela, nakon čega su došli do saznanja da se u vezu sa navedenim krivičnim djelima može dovesti lice D.S. iz Zvornika i nad istim izvršili kriminalističku obradu.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji je naložio rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju dva krivična djela „Teška krađa“ iz člana 226. stav 1. Krivičnog zakona Republike Srpske.

/PU Zvornik

/E.B.

Najnovije vijesti