6.5 C
Janja
Srijeda, 24.04.2024.
NaslovnicaPodrinjeU Beogradu tekvondoisti iz Zvornika osvojili 5 medalja. Amila Šahbegović osvojila zlatnu...

U Beogradu tekvondoisti iz Zvornika osvojili 5 medalja. Amila Šahbegović osvojila zlatnu medalju

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Na Međunarodnom turniru u Beogradu, koji je prvi put održan pod nazivom ,,Taekwondo Club Championship Ex Yu 2021.” učestvovalo je preko 650 takmičara iz 63 kluba i 6 zemalja bivše Jugoslavije. Predstavnici Zvorničkog kluba ostvarili u zapažene rezultate, gde su se predstavili sa šest takmičara i osvojili pet medalja. 

U konkurenciji kadetkinja Amila Šahbegović je u kategoriji do 44 kilograma stigla do zlatne medalje. Ona je u prvom kolu savladala predstavnicu Srbije sa 31:10, u polufinalu je bila bolja od takmičarke iz Crne Gore sa 25:15, dok je finale također protiv Crnogorke riješila prekidom kod rezultata 11:6.

U konkurenciji kadeta Đorđe Živković je u kategoriji preko 65 kilograma osvojio srebrenu medalju,a bronznim medaljama su se okitili kadeti Aleksa Pelemiš (+65 kg) i Veljko Bošković (-37 kg), te pionir Jeremija Ćirković u kategoriji do 33 kilograma.

Ovo je bio posljednji turnir ove sezone koja je bila izuzetno uspješna za tekvondoiste Zvornika, a u klubu očekuju još bolje rezultate u narednoj godini.

Foto i tekst: Radio Osvit Zvornik

Najnovije vijesti