8.8 C
Janja
Utorak, 16.04.2024.
NaslovnicaPodrinjeZvornik: Električna energija? Budžet? Dolazak dvije inostrane firme? Uređenje obala utvrda? Brojna...

Zvornik: Električna energija? Budžet? Dolazak dvije inostrane firme? Uređenje obala utvrda? Brojna očekivanja a rezultati bi trebali biti u 2022. godini (VIDEO PRILOG)

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Na IX redovnoj sjednici Skupštine Grada Zvornika, održanoj u četvrtak 30. decembra,odbornici su raspravljali o 17 tačaka, od kojih posebno ističemo usvajanje budžeta za narednu godinu.

Međutim, na prethodnoj održanoj sjednici, a vodeći se sve većim problemom u redovnom snabdjevanju električnom energijom, odnosno čestim nestankom iste, Skupštini je prisustvovala i Izvršna direktorica za terenske operacije Javnog preduzeća „Elektro Bijeljina“ Gordana Trampić koja je odbornike i javnost upoznala da su problemi sa čestim nestankom električne energije uglavnom zbog zastarjelosti opreme a posebno 35-tog kilovotnog voda, te da će u narednom periodu mnogo se uložiti u unaprijeđenje samih dalekovoda i smanjiti dosadašnji havarijski režim koji uzrokuje nestanake struje.

Pored navedenog donešen je i gradski budžet u iznosu od preko 34 miliona KM, navedene su i brojne planirane akcije u godini pred nama, prevenstveno završetak gradnje novog bloka bolnice, uređenje obala utvrda na rijekama Hoča i Sapna, te dolazak inostranih firmi na prostor Grada Zvornik. Jedno od pitanja na koje se tek očekuje odgovor hoće li Gradska uprava izaći u susret poljoprivrednicima i pomoći u saniranju šteta koje su nanijele divlje svinje?

Detaljnije o svemu na postavljenom video prilogu.

Napomena: Video prilozi na youtube kanalu TV Podrinje – BiH postavljaju se i po nekoliko dana nakon što se emituju u redovnom programu TV Podrinja. Potražite od Vaših IPTV operatera Vaš kanal – TV Podrinje.



/TV Podrinje/E.B.

Najnovije vijesti