16.5 C
Janja
Srijeda, 29.05.2024.
NaslovnicaPodrinjeMilićiUčenik u Milićima isprebijan na času tjelesnog, operisan u Bijeljini

Učenik u Milićima isprebijan na času tjelesnog, operisan u Bijeljini

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

U danu iza nas dogodio se težak oblik vršnjačkog nasilja u srednjoj školi “Milutin Milanković” u Milićima, kada je učenik ove škole teško pretučen od strane grupe svojih vršnjaka. Iz Policijske uprave Zvornik nisu se željeli oglasiti detaljnije o ovom događaju zbog zaštite maloljetnih lica. Saopšteno je da policijski službenici poduzimaju sve radnje iz svoje nadležnosti.

Potvrdna informacija o ovom događaju stigla je iz zdravstvenih ustanova u Zvorniku i Bijeljini iz kojih je potvrđeno da je učenik inicijala A.A. primljen u ovim zdravstvenim ustanovama.

Učenik inicijala A.A. primljen je na pregled u JZU Bolnica Zvornik, upućen na pregled kod ORL gdje su mu ustanovljene teške tjelesne povrede, koje podrazumijevaju prelom vilice. Učenik je potom poslat na zbrinjavanje povrede u Bijeljinu, potvrđeno je iz zvorničke bolnice.

  • Strašno šta se dešava u ovom vremenu! Naš dječak iz Nove Kasabe je jučer pretučen u Milićima od strane svojih vršnjaka! Nadamo se da ovaj slučaj neće proći nekažnjeno! Dječak je prevezen u bolnicu u Bijeljinu zbog povreda – jedna je od objava na Facebooku.

Uzroci i povod ovog nasilja nisu još uvijek poznati, slučaj dodatno komplikuje što su učenici nasilnici i učenik žrtva u ovom slučaju iz različitih nacionalnih grupa.

/Zvornički.ba

/E.B.

Najnovije vijesti