12.6 C
Janja
Srijeda, 01.05.2024.
NaslovnicaAktuelnostiDjevojka smrtno stradala a dvije djevojke se bore za život u saobraćajnoj...

Djevojka smrtno stradala a dvije djevojke se bore za život u saobraćajnoj nesreći kod Diviča

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Jedno lice smrtno je stradalo a četiri povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć, jedan sat iza ponoći.

Saopštenje iz PU-e Zvornik:

Na magistralnom putu u Zvorniku, 07.05.2023. godine oko 00,50 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice smrtno stradalo, dva teško povrijeđena i dva lica zadobila lake tjelesne povrede.

(nezavnično: U pitanju je slijetanje sa puta)

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode. Uviđaju je prisustvovao i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. U saobraćajnoj nezgodi je učestvovalo putničko motorno vozilo marke „Renault Laguna“ kojim je upravljalo lice K.M. iz Zvornika. U navedenom vozilu su se nalazili i putnici T.P., T.P., M.T. i N.V. Na lice mjesta su upućeni i pripadnici Javne zdravstvene ustanove Dom zdravlja Zvornik, koji su konstatovali smrt kod putnika u gore navedenom vozilu N.V. Lica K.M. i T.P. su iz JZU Dom zdravlja u Zvorniku upućenau JZU Bolnica Zvornik, a nakon toga, zbog teških tjelesnih povreda opasnih po život, su upućena i u JZU Univerzitetsko klinički centar Tuzla. Suvozaču M.T. i putniku T.P. su konstatovane lake tjelesne povrede od strane dežurnog doktora u JZU Bolnica Zvornik.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina je naložio preduzimanje svih mjera i radnji i dostavljanje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu „Ugrožavanje javnog saobraćaja“ protiv lica K.M. saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

PU Zvornik

Najnovije vijesti