18.1 C
Janja
Subota, 27.04.2024.
NaslovnicaPodrinjeBijeljinaBIJELJINA: Nedžla Baćevac na 43. međunarodnom Festivalu zabavne muzike za djecu i...

BIJELJINA: Nedžla Baćevac na 43. međunarodnom Festivalu zabavne muzike za djecu i mlade „TIN“ 2023 osvojila prvu nagradu žirija mladih (foto)

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Dječiji Kulturni Centar Bijeljina, kao organizator prestižnih dječijih Festivala dječije muzike „Djeca Pjevaju Semberiji“ u Bijeljini i „Dječja mašta može svašta“ u Distriktu Brčko, aktivno podržava i podstiče talentovanu djecu i mlade da učestvuje na međunarodnim Festivalima namijenjenim djeci.

Učesnica na Festivalu „Djeca Pjevaju Semberiji“ u Bijeljini, Nedžla Baćevac iz Janje, osvojila je prvo mjesto za interpretaciju pjesme „Paparaco“ 2021. godine i sada je dobila priliku da učestvuje na Festivalu zabavne muzike za djecu i mlade „TIN“ u Donjem Milanovcu, koji se održavao početkom jula 2023. godine.

Nedžla Baćevac je na 43. međunarodnom Festivalu zabavne muzike za djecu i mlade „TIN“ 2023 osvojila prvu nagradu žirija mladih.

Dječiji Kulturni Centar Bijeljina ima dugogodišnju saradnju s organizatorima „TIN“ Festivala, te svake godine šalje talentovanog učesnika koji želi njegovati svoj talenat.

Muzička manifestacija koja osim dječije i njeguje i pop muziku namjenjenu tinejdžerima po čemu je specifična u zemlji. Festival je međunarodnog i takmičarskog karaktera koji rađa zvijezde i zvijezdice.

/desavanjaubijeljini.com

Najnovije vijesti