14.8 C
Janja
Ponedjeljak, 29.04.2024.
NaslovnicaAktuelnostiJOŠ JEDAN FUDBALSKI SPEKTAKL U SAPNI

JOŠ JEDAN FUDBALSKI SPEKTAKL U SAPNI

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

U srijedu, 9. augusta, revijalna utakmica FK Sapna – Vitezovi protiv nekadašnjeg FK “Drina 93”

Fudbalski klub “Drina” Zvornik nekada jedan od najvećih sportskih kolektiva, ponovo će okupiti svoje članove koji će kao nekada zaigrati na terenu.

Naime, sekretar Fk Sapna Almir Mešić zajedno sa Refikom Musićem – Riletom, te Rešidom Halilovićem i Amirem Hamzićem došli su na ideju da se okupe bivši članovi Fk Sapna Vitezovi i Fk Drina te da se organizuje zajednička utakmica.

Utakmica će se odigrati 9.augusta 2023.godine na stadionu u Sapni sa početkom u 18.00 sati, revijalna utakmica sa ekipom Fk Sapna – Vitezovi.

Program počinje od 17 sati utakmicom polaznika škole Sk Bambi Sapna.

Za Fk Drinu 93 na utakmici će zaigrati sledeći igraći: Muratović,Hadžić, Mujanović, Krupinac, Kahrimanović, Buljubašić, Salkić, Juraldić, Halilović, Beganović, Jahić, Terzić, Miralemović, Hamzić, Berbić, Huremović…

Također, na utakmici će se okupiti pored fudbalera rukovodioci kluba i treneri. Dok će za Fk Sapna – Vitezovi nastupiti skoro svi veterani koji su igrali za ovaj klub. T

akođer na utakmici će biti upriličena prodaja članskih karata Fk Sapna za sezonu 2023/2024 a kupovinom istih pomažete rad našeg kluba u ostvarenju što boljih rezultata. Cijene članskih karti su 20,50 i 100 KM.

Nakon utakmice sipmatizeri, članovi kluba, igrači, ali i svi prisutni gosti nastavit će druženje uz zakusku i piće.

DOBRODOŠLI!!!!

Najnovije vijesti