18.1 C
Janja
Subota, 27.04.2024.
NaslovnicaSportFK Jadar - FK Borac 8:0 i ostali rezultati iz Podrinja

FK Jadar – FK Borac 8:0 i ostali rezultati iz Podrinja

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

FK Jadar Nova Kasaba

FK Jadar je u okviru desetog igrao protiv FK Borac i utakmica je završena rezultatom 8:0. Utakmica igrana po lijepom vremenu na stadionu u Novoj kasabi.

Prvo poluvrijeme je proteklo u borbenoj i efikasnoj igri momaka koji su postigli 5 golova Hodžić Muhamed 3, Selimović Hasan i Muminović Adnan i na najbolji način su iskoristili šanse protiv podmlađene ekipe gostiju.

Drugo poluvrijeme je otvoreno kaznenim udarcem za goste, ali je golman Hadžić Mufid odbranio udarac sa 11m. Hodžić Muhamed, Selimović Hasan i Alić Izudin su postigli po pogodak za tim.

Trenutno zauzimaju treće mjesto na tabeli.

FK Mladost Divič

FK Mladost Divič je u okviru desetog kola igrao protiv FK Milići i utakmica je završena rezultatom 2:2. Trenutno zauzimaju deveto mjesto na tabeli.

Rezultati i tabela nakon odigranog 10. kola Područna liga Birač

FK Podrinje Janja

FK Podrinje je igralo protiv FK Jedinstvo i utakmica je završena rezultatom 2:0.

Ekipa Podrinja u derbiju Semberije došla je do pobjede nad ekipom Jedinstva i tako se popela na 3.poziciju na tabeli. U jednoj tvrdoj, pravoj prvenstvenoj utakmici ekipa Podrinja je bila bolji rival i slavila zasluženu pobjedu! U narednom kolu ekipi FK Podrinja u goste dolazi ekipa Proletera iz Dvorova, još jedan derbi, duel dvije ekipe iz samog vrha drugoligaškog Istoka.

FK Guber Srebrenica

FK Guber Srebrenica je igrao protiv FK Proleter Dvorovi i izgubili su rezultatom 3:2. Utakmica je igrana u Dvorovima. Trenutno zauzimaju trinaesto mjesto na tabeli.

Rezultati i tabela nakon odigranog 13. kola Druga liga Republike Srpske

/TV Podrinje/DC sport

Najnovije vijesti