18.1 C
Janja
Subota, 27.04.2024.
NaslovnicaAktuelnostiFK Podrinje - FK Proleter 1:1 i ostali rezultati iz Podrinja

FK Podrinje – FK Proleter 1:1 i ostali rezultati iz Podrinja

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

FK Podrinje Janja

FK Podrinje Janja u okviru 14. kola je ugostio ekipu FK Proleter iz Dvorova. Utakmica je igrana po lijepom, ali hladnom vremenu na stadionu u Janji. Završena je rezultatom 1:1. Ekipa FK Podrinja trenutno zauzima četvrto mjesto na tabeli, a sledeću utakmicu igraju u gostima, protiv ekipe FK Zadrugar iz Donjeg Crnaljeva.

FK Guber Srebrenica

FK Guber iz Srebrenice je u okviru 14. kola igrao protiv FK Zadrugar iz Donjeg Crnaljeva i izgubio rezultatom 1:2. Utakmica je igrana na domaćem terenu. Trenutno zauzimaju trinaesto mjesto na tabeli, a sledeću utakmicu igraju protiv FK Rudar iz Ugljevika.

Rezultati i tabela nakon odigranog 14. kola Druga liga Republike Srpske

FK Jadar Nova Kasaba

FK Jadar iz Nove Kasabe je gostovao u Bratuncu u okviru 11. kola i igrao protiv FK Bratstvo. Utakmica je završena rezultatom 3:1 za domaćine. Utakmica igrana po hladnom vremenu sa povremeno jakim udarima vjetra na Gradskom stadionu u Bratuncu. Trenutno zauzimaju šesto mjesto na tabeli, a sledeću utakmicu igraju protiv ekipe FK Mladost iz Diviča.

FK Mladost Divič

FK Mladost Divič je u okviru 11. kola igrao protiv FK Radnički i utakmica je završena rezultatom 2:3. Trenutno zauzimaju deveto mjesto na tabeli, a sledeću utakmicu igraju protiv ekipe FK Jadar iz Nove Kasabe.

Rezultati i tabela nakon odigranog 11. kola Područna liga Birač

/TV Podrinje/DC sport

Najnovije vijesti