10.4 C
Janja
Četvrtak, 25.04.2024.
NaslovnicaPodrinjeZvornik: Servisne informacije za 8. april 2019.

Zvornik: Servisne informacije za 8. april 2019.

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo, tri narušavanja javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode, od kojih je jedna sa posljedicama po lica. Evidentiran je jedan požar.

Policijski službenici Policijske stanice Milići, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, pronašli su kod sedamnaestogodišnjaka, biljnu materiju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, koju su policijski službenici privremeno oduzeli. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo. U toku je rad na dokumentovanju navedenog prekršaja.

-Na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina, u mjestu Tršić, grad Zvornik, 07.04.2019. godine oko 03,15 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog automobila marke „Ford” kojim je upravljao S.B. (1989), državljanin Republike Srbije, koji je u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobio tjelesne povrede. Povrijeđenom licu je ukazana ljekarska pomoć u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik. U toku je rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode.

Na graničnom prijelazu Karakaj i Šepak, jutros (8.april) zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

/podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti