18.6 C
Janja
Petak, 29.03.2024.
NaslovnicaPodrinjePodrinje: Servisne informacije za 19. april - veoma mirna protekla 24h

Podrinje: Servisne informacije za 19. april – veoma mirna protekla 24h

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 sata, nije bilo krivičnih djela niti narušavanja javnog reda i mira kao ni saobraćajnih nezgoda.

Policijska stanica Zvornik, podnijela je Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina, izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv R.M. (1954) iz Zvornika, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Izazivanje opšte opasnosti“.

U porodilištu JZU “Bolnica Zvornik” u protekla 24h nije bilo porađaja.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Zvornik, danas će se izvesti radovi na sanaciji kvara na trafostanici „Z 15“ zbog čega će potrošači koji se snabdijevaju iz ove trafostinice bez struje biti od 10:30 do 12:30h.

U subotu, 21. aprila, na području RJ Zvornik, zbog radova bez električne energije biće naselja: Donja Glumina,Tomanići,Zlatne Vode,Gajevi i Arnauti i to u vremenu od 08:00 do 16:00h. Ista naselja u nedjelju će također biti bez električne energije i to u periodu od 07:00 do 19:00h.

Na području RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Prema informacijama iz BIHAMK-a jutros se vozi po veoma suhim kolovozima, a na graničnim prijelazima prema Srbiji, zastoji su do 30 minuta. Također napominju da su preko vikenda mogući duži zastoji zbog Uskršnjih praznika.

Zbog Međunarodne biciklističke utrke Beograd – Banja Luka, od 12:30h do 13:00h, za saobraćaj će biti zatvoreni dijelovi gradskih ulica Patrijarha Pavla i Svetog Save.
Dijelovi koji će biti zatvoreni su u ulici Patrijarha Pavla od semaforizovane raskrsnice kod pijace do ukrštanja sa ulicom Sveti Sava i ulicom Trg Кralja Petra Prvog Кarađorđevića i dalje ulicom Svetog Save do ukrštanja sa magistralnim putem, kod Кesine pumpe. U ovim dijelovima ulica sva nepropisno parkirana vozila biće uklonjena sa kolovoza i trotoara.

/podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti