16.5 C
Janja
Subota, 20.04.2024.
NaslovnicaPodrinjeSO Srebrenica: Usvojeno nekoliko izvještaja

SO Srebrenica: Usvojeno nekoliko izvještaja

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Odbornici Skupštine opštine Srebrenica danas su usvojili nekoliko izvještaja, a imenovali su Svjetlanu Marković i Zekerijaha Hadžića za članove Opštinske izborne komisije.

Usvojeno je više izvještaja među kojima je i Izvještaj o radu Pravobranilaštva manjeg bh entiteta sa sjedištem u Vlasenici, a nadležnog i za Srebrenicu, za 2018.godinu gdje je aktivno 36 predmeta za Srebrenicu, a riješeno je 17 prošle godine, te je rečeno da Opština Srebrenica nije izgubila neke sporove kojima bi se opteretio budžet ove opštine.

Usvojen je Izvještaj o radu Crvenog krsta ove opštine za prošlu godinu i njegov program rada za iduću godinu, Izvještaj o radu Štaba civilne zaštite i za 2018. godinu te program rada za 2019. godinu uz nekoliko zaključaka koji treba da dovedu do unapređenja rada spasilačke službe i koordinacije sa policijom.

Nije razmatran Izvještaj Opštinskog savjeta za sport jer nije bio dostavljen izvještaj o njegovom radu, ali su odbornici usvojili informaciju o stanju sportskih objekata i prihvatili informaciju da se srebrenički sportisti ove godine uključe u Male olimpijske sportske igre na Sokocu, a narednu godinu da se kandiduje Srebrenica za domaćina.

Najduža rasprava trajala je o prevozu đaka i putnika gdje je traženo da se o ovome dostavi izvještaji i podaci o broju korisnika prevoza kako bi se spriječile eventualne zloupotrebe i diskriminaciju pri prevozu učenika.

esrebrenica.ba/podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti