18.6 C
Janja
Petak, 29.03.2024.
NaslovnicaPodrinjeMilićiMilići: Zbog krijumčarenja ljudima jedno lice lišeno slobode

Milići: Zbog krijumčarenja ljudima jedno lice lišeno slobode

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Lišeno slobode lice zbog sumnje da je počinilo krivično djelo „Krijumčarenje ljudi“

Policijski službenici Policijske stanice Milići, 22.08.2019. godine, lišili su slobode lice inicijala D.M. iz Milića, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Krijumčarenje ljudi“.
Naime, policijski službenici PS Milići su, 22.08.2019. godine oko 00,50 časova, preduzimajući operativno-taktičke mjere i radnje iz svoje nadležnosti, u mjestu Dubnički Most, opština Milići, uočili putnički automobil u kome se nalazilo 15 lica iz Iraka i Sirije, za koja postoji sumnja da su ilegalno prešla granicu sa susjednom državom.

Prilikom kontrole vozila, utvrđeno je da se lice koje je upravljalo vozilom, po uočavanju policijskih službenika, udaljilo sa lica mjesta.
Preduzimajući mjere i radnje u cilju pronalaska osumnjičenog, policijski službenici su identifikovali i lišili slobode D.M. iz Milića, koji se sumnjiči da je počinio krivično djelo „Krijumčarenje ljudi“.
O svemu je obaviješten dežurni tužilac Tužilaštva BiH. Policijski službenici nastavljaju dalji rad na kompletiranju i dokumentovanju predmeta, nakon čega će nadležnom tužilaštvu biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

/podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti