9.8 C
Janja
Petak, 19.04.2024.
NaslovnicaPodrinjeZvornik: Spriječeno samoubistvo skokom sa Starog mosta u Drinu

Zvornik: Spriječeno samoubistvo skokom sa Starog mosta u Drinu

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

U Zvorniku nešto prije podne baš se odvijala prava drama. Naime, na Starom mostu koji povezuje Zvornik sa Malim Zvornikom (Most Aleksandra Karađorđevića) prolaznici su primjetili stariju osobu koja se popela na ogradu mosta sa namjerom da skoči u Drinu.

Ubrzo je pozvata policija a o ovom slučaju iz Policijske uprave Zvornik dobili smo saopštenje koje u cijelosti prenosimo.

Brzom i efikasnom reakcijom policijskog pregovarača spriječen pokušaj samoubistva

Policijski pregovarač iz pregovaračkog tima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave Zvornik, uspješno su okončali pregovore i odvratili pedesetosmogodišnjaka iz Zvornika, od namjere da izvrši samoubistvo.
Naime, Policijskoj stanici Zvornik, 23.08.2019. godine oko 11,45 časova, prijavljeno je da se na mostu Kralja Aleksandra I Karađorđevića, nalazi nepoznata muška osoba koja namjerava da izvrši samoubistvo skokom u rijeku Drinu.
Po prijavi su odmah postupili policijski službenici PU Zvornik i policijski pregovarač koji su odvratili lice od pokušaja samoubistva, te su na taj način uspješno okončali navedeni događaj.
Pored policijskih službenika PU Zvornik, u uspješnom okončanju događaja učestvovali su pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Zvornik i Doma zdravlja Zvornik.

/podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti