5.9 C
Janja
Petak, 19.04.2024.
NaslovnicaPodrinjeBratunacUređeno prizemlje OŠ "Branko Radičević" Bratunac

Uređeno prizemlje OŠ “Branko Radičević” Bratunac

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Osnovna škola “Branko Radičević” iz Bratunca izdvojila je iz materijalnih troškova za tekuće održavanje oko 2000 KM za nabavku potrebnog materijala za krečenje i uređenje kompletnog prostora u prizemlju škole, koje su pred početak nove školske godine obavili pomoćni radnici ove ustanove.
 
Direktorica škole Danijela Petković rekla je da će u septembru biti uvedena polukabinetska nastava zahvaljujući donaciji firme “Gross”, koja je nabavila opremu za kabinete biologije, fizike i hemije. Ona očekuje pomoć i drugih firmi iz Srebrenice i Bratunca, kako bi se u ovoj školi stvorili uslovi za organizovanje kabinetske nastave.
 
 Petkovićeva je najavila da će uskoro početi radovi na sanaciji mokrih čvorova u toj školi, za šta je Ministarstvo prosvjete i kulture RS-a obezbijedilo 60.407 KM.
 
Ona je rekla da će ti radovi u centralnoj školi početi nakon izbora najpovoljnijeg izvođača i da će biti završeni do kraja oktobra.
 
Nastavu u novoj školskoj godini u centralnoj školi i područnim odjeljenjima pohađaće ukupno 570 učenika, od kojih su 43 prvačića.
 
Izvor: Opština Bratunac
 
podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti