10.8 C
Janja
Četvrtak, 25.04.2024.
NaslovnicaPodrinjeRedovna sjednica SO Srebrenica 26. septembra

Redovna sjednica SO Srebrenica 26. septembra

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Redovna sjednica Skupštine opštine Srebrenica, 18-ta po redu, biće održana 26. septembra 2019. godine sa početkom u deset sati.

Nedib Smajić, predsjednik Skupštine opštine Srebrenica, kaže da je jučer održan skupštinski kolegij na kojem je zakazan termin sjednice.
– Na kolegiju smo dogovrili da će XVIII redovna sjednica Skupštine opštine Srebrenica biti održana 26. septembra 2019. godine sa početkom u deset sati. Očekuje nas obiman dnevni red, a između ostalog, odbornicima će biti predstavljena informacija o radu načelnika između dvije sjednice, izvještaj komisije za izbor i imenovanje. Tu su i prijedlozi odluka. Pomenut ću samo neke odluke koje će biti na dnevnom redu: Odluka o izdavanju prostora stočna pijaca na Kragljivodi, odluka o uspostavljanju saradnje između regije Hodžali i opštine Srebrenica, Odluka o izmjeni odluke o visini naknade odbornicima za prisustvovanje sjednicama SO Srebrenica i druge odluke. Na dnevnom redu će biti i određeni izvještaji kao što je izvještaj o radu KP „Polet“ i drugi – rekao je Smajić.

Izvor: RTV Srebrenica

podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti