8.1 C
Janja
Petak, 26.04.2024.
NaslovnicaApeli za pomoćHumanitarna organizacija "Help Others" obradovala učenike Snagova, Kule Grada, Liplja i Diviča

Humanitarna organizacija “Help Others” obradovala učenike Snagova, Kule Grada, Liplja i Diviča

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Humanitarna organizacija “Help Others” Salzburg u saradnji sa Humanitarnom organizacijom “Dirhem” iz Beča, prvi dan Nove školske godine, obradovali su učenike od prvog do petog razreda osnovnih škola u Snagovu, Diviču, Kula Gradu i Liplju.

Učenicima su podjeljeni školski ruksaci sa svim potrebnim priborom koji će im biti potreban tokom ove školske godine, a  koji je određen po planu i programu škole.

Za one koji možda ne znaju, na čelu Humanitarne organizacije “Help Others” nalazi se Zvorničanin Dževad Islamović, rođeni Jusičanin.

Do sada na području Podrinja uradili su bezbroj ovakvih ali i mnogo, mnogo većih uspješno realizovanih projekata.

Pogledajte njihov video prilog.

H.O.Help others Salzburg saradnji sa H.O. Dirhem iz Beča prvi dan škole obradovali smo učenike od prvog do petog razreda osnovnih škola u Snagovu, Diviču, Kula Gradu i Liplju. https://www.facebook.com/groups/602642269933158/Učenicima su podijeljeni školski ruksaci sa svim potrebnim priborom koji će im biti potreban tokom ove školske godine koji je određen po planu i programu škole.Zahvaljujemo se svim donatorima koji su se odazvali na ovaj apel i pomogli našim Podrinjcima i olakšali budžete koji su u većini slučajeva minimalni. Ova donacija im je od velikog značaja i zahvalni su na tome.

Gepostet von Dzevad Islamovic am Dienstag, 3. September 2019

 

/fb/Help Others/Podrinjemedia.ba.

Najnovije vijesti