16.5 C
Janja
Utorak, 23.04.2024.
NaslovnicaPodrinjeBratunacBratunac: Težak sudar traktora i automobila. Povrijeđeni prevezen u UKC Tuzla

Bratunac: Težak sudar traktora i automobila. Povrijeđeni prevezen u UKC Tuzla

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Na regionalnom putu Bratunac-Skelani, u mjestu Voljavica, opština Bratunac, 08.10.2019. godine oko 19,40 sati, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putnički automobil marke „VW Polo” kojim je upravljao M.C. iz Bratunca i traktor IMT kojim je upravljao T.Đ. iz Srebrenice.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, oba učesnika su zadobila tjelesne povrede kao i lica A.B., N.S. i P.O. svi iz Bratunca, koji su se nalazili u putničkom automobilu marke „VW Polo”. Svih pet lica je prevezeno u Dom zdravlja Bratunac, odakle su upućeni u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik na dalje zbrinjavanje, dok je lice A.B. prevezeno u Univerzitetski klinički centar Tuzla. Uviđaj na mjestu saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice Bratunac, koji su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

Policijska uprava Zvornik apeluje na sve učesnike da poštuju saobraćajne propise i da prilagode vožnju uslovima puta, kako bi zaštitili svoj ali i živote drugih građana.

/podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti