9.3 C
Janja
Ponedjeljak, 04.03.2024.
NaslovnicaPodrinjeZvornik: U naselju Tršić povrijeđen pješak

Zvornik: U naselju Tršić povrijeđen pješak

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Isti dan dok Policijska uprava Zvornik u naselju Karakaj dijele raznorazne preventivne letke na temu “Odnos vozač – pješak” u naselju Tršić dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je upravo povrijeđen pješak.

Naime, na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 sata evidentirana su dva krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode, od kojih je jedna sa posljedicama po lica.

-Na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina, u mjestu Tršić, grad Zvornik, 24.10.2019. godine oko 14,30 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali S.P. iz Zvornika, koji je upravljao putničkim automobilom marke „Peugeot” i jedno maloljetno lice u svojstvu pješaka, koje je tom prilikom zadobilo tjelesne povrede. Povrijeđenom licu je ukazana ljekarska pomoć u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik. U toku je rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode.

/podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti