13.7 C
Janja
Utorak, 23.04.2024.
NaslovnicaPodrinjeJanja(VIDEO PRILOG) Janja: Porodici Jašarević pokrivena kuća

(VIDEO PRILOG) Janja: Porodici Jašarević pokrivena kuća

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Podržavajući i prateći aktivnosti humanih pojedinaca ali i organizacija televizija „Podrinje“ je posjetila lokaciju na kojoj trenutno traje izgradnja kuće za Jašareviće. Podsjećanja radi, inicijator akcije pomoći za ovu porodicu je Humani centar „Hasna“. Ova humanitarna organizacija je takođe na sebe preuzela i akciju prikupljanja sredstava kao i organizaciju poslova na izgradnji toplog doma za Jašareviće. Ovo je prema riječima osnivača humanog centra „Hasna“ Vahidina Mulamustafića šesta po redu akcija dobrih ljudi iz Janje, ali i njihovih prijatelja na pomoći socijalno ugroženim licima.

O pojedinostima vezanim za završene radove i radove koji tek predstoje osnivač televizije „Podrinje“ i Humanog centra „Hasna“ je u ulozi voditelja razgovorao sa predstavnicima za vodoinstalaterske, električarske i građevinske radove.

O ostvarenim rezultatima na realizaciji ovog humanitarnog projekta, koji je zasigurno najbolji pokazatelj dobročinstva naših građana koji žive u Janji, ali i širom Evrope i svijeta, pogledajte u video prilogu koji je pripremljen za vas.

Autor: Elvir Ibrišimović

podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti