8.1 C
Janja
Petak, 26.04.2024.
NaslovnicaPodrinjeU Osmacima lišen slobode zbog ilegalne sječe šume, a u Srednjem Šepku...

U Osmacima lišen slobode zbog ilegalne sječe šume, a u Srednjem Šepku fizički obračun

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 sata evidentirana su tri krivična djela, dva narušavanja javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom.

-Policijskoj stanici Osmaci, 14.11.2019. godine, prijavljeno je da je lice inicijala Z.P. iz Osmaka, u prethodnom periodu, izvršilo bespravnu sječu šume na lokalitetu u mjestu Pavlovići, opština Osmaci. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Osmaci. Visina materijalne štete pričinjene ovim krivičnim djelom biće naknadno utvrđena. O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela „Krađa“.

-Policijskoj stanici Kozluk, 14.11.2019. godine, prijavljeno je da je u ugostiteljskom objektu u mjestu Srednji Šepak, grad Zvornik, lice B.H. fizički napalo oštećenog. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Kozluk koji su licu B.H. uručili prekršajni nalog zbog prekršaja kažnjivog po Zakonu o javnom redu i miru.

/podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti