19.8 C
Janja
Četvrtak, 28.03.2024.
NaslovnicaPodrinjeZvornik: Edukacijom obilježen Svjetski dan stradalih u saobraćaju (FOTO)

Zvornik: Edukacijom obilježen Svjetski dan stradalih u saobraćaju (FOTO)

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Povodom obilježavanja Svjetskog dana sjećanja na žrtve saobraćajnih nezgoda, koji se tradicionalno obilježava svake treće nedjelje u mjesecu novembru, policijski službenici Policijske uprave Zvornik u saradnji sa predstavnicima Auto-moto društva „Semafor“ Zvornik, danas su učenicima Srednjoškolskog centra „Petar Kočić“ u Zvorniku, održali edukativno predavanje na temu pravilnog ponašanja svih učesnika u saobraćaju.


Predavanje je održano za učenike završnih razreda srednje škole, obzirom da veliki broj tih učenika polaže vozačke ispite i po prvi put samostalno učestvuje u saobraćaju u svojstvu vozača, pa je cilj ovih aktivnosti zapravo podizanje svijesti učenika o posljedicama nepravilnog ponašanja u saobraćaju. Predavanjima su prisustvovali i učenici koji čine sekciju Crvenog krsta, koji su nakon održanih predavanja izveli pokaznu vježbu pružanja prve pomoći učesnicima saobraćajne nezgode.

U proteklih 10 mjeseci tekuće godine, na području Policijske uprave Zvornik su evidentirane četiri saobraćajne nezgode sa smrtnom posljedicom.

/podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti