14.7 C
Janja
Petak, 26.04.2024.
NaslovnicaPodrinjeBijeljinaJanja: Akcijom za Ivanu humanost ponovo pobjedila (Video prilog)

Janja: Akcijom za Ivanu humanost ponovo pobjedila (Video prilog)

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Ne tako davno, petog novembra 2019.godine televizija „Podrinje“ je u okviru svoje medijske kampanje objavila početak humane akcije za operaciju Ivane Ramić.

Ovu akciju je inicirala gospođa Milada Jusić zajedno sa njenim sinom Muamerom Jusićem i dokazanom humanitarkom gospođom Nađom Hajduković.

Sredstva koja su bila neophodna za operaciju naše Ivane prevazilazila su finansiske mogućnosti Ivaninih roditelja, ali ne i ogromnu ljubav i humanost prema čovjeku i svojoj domovini svih naših građana, kako u Janji, tako i širom Evrope i svijeta.

Za tek nešto više od mjesec dana neophodna sredstva su prikupljena, a Ivana Ramić je dobila šansu da se izbori sa svojom bolešću.

Podsjećanja radi, Ivana boluje od bolesti čija je dijagnoza „Spina Bifida“, koja joj trenutno blokira funkciju jedne noge, a daljnjim napredovanjem prijeti da joj blokira rad i ostalih ekstremiteta.

Dok ovo pišemo Ivana ovih dana priprema neophodne nalaze za operaciju, a redakcija televizije „Podrinje“, organizatori humane akcije i svi dobri ljudi u čiju smo se veličinu srca ovih dana uvjerili žele joj uspjeh operacije i brz povratak u društvo onih koji mjenjaju svijet nabolje.

Autor: Elvir Ibrišimović  

Podrinjemedia.ba

 

 

 

 

 

Najnovije vijesti