15.4 C
Janja
Četvrtak, 25.04.2024.
NaslovnicaPodrinjeBijeljina„Narod i pravda“ razbijanje ili ujedinjenje bošnjačkog biračkog tjela u Janji ?(Video...

„Narod i pravda“ razbijanje ili ujedinjenje bošnjačkog biračkog tjela u Janji ?(Video prilog)

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Jedan od značajnijih događaja, koji je skrenuo pažnju  javnosti ovih dana, je i promocija stranke „Narod i pravda „ u Janji.

Naime stranka „Narod i pravda“ je 21.02.2020. godine  svojom promocijom i uspostavom povjereničkog odbora formirala u Janji svoj prvi ogranak u ovom dijelu Bosne i Hercegovine, i na taj način postala alternativna politička opcija do sada neprikosnovenoj Stranci demokratske akcije (SDA).Ovaj događaj je prema riječima člana povjereništva Seada Trnovca podržalo svojim prisustvom oko 120 mještana Janje.

O ciljevima ove stranke i nastupu na sledećim opštinskim izborima, razgovarali smo sa predsjednikom  stranke „Narod i pravda“(NiP) Elmedinom Konakovićem i članom povjereničkog odbora Seadom Trnovcem.

Televizija „Podrinje“ s ciljem promovisanja svih aktivnosti koje su društveno korisne, i kreću se u pravcu zajedništva, a ne sukoba i destrukcije u međuljudskim odnosima, pratit će i podržavati rad svih političkih opcija takvog opredeljenja. S tim u vezi pripremili smo za vas kratak prilog sa promocije stranke „Narod i pravda“u Janji.

Piše : Elvir Ibrišimović

Fotografija: Elvir Ibrišimović

Snimatelj: Senad Hadžić

Podrinjemedia.ba

 

Najnovije vijesti