5.9 C
Janja
Petak, 26.04.2024.
NaslovnicaPodrinjeHeroji Podrinja - komadant Semir Imširović - zvorničko-sapanjska legenda

Heroji Podrinja – komadant Semir Imširović – zvorničko-sapanjska legenda

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

U cilju da nikad ne zaboravimo one koji su dali svoje živote za Podrinje, odnosno Bosnu i Hercegovinu, televizija Podrinje će četvrtkom, petkom i subotom navečer u svome redovnom programu, kao i na portalu postavljati video priloge o HEROJIMA IZ PODRINJA.

Svaki izgubljeni život za Bosnu i Hercegovinu je vrijedan, a mi ćemo kroz ovakve sadržaje pokušati, koliko uspijemo sakupiti informacija, sjećati se lika i dijela brojnih, kako poznatijih, tako i onih manje narodu poznatih heroja naše domovine.

Dragi pratioci portala Podrinjemedia.ba kao i gledaoci Vaše televizije Podrinje i Vi se možete uključiti u ovaj program, tako što ćete nam preko facebook stranice Podrinjemedia u inbox (poruke) poslati fotografiju i sve ono što smatrate da vrijedno pomena nekog našeg heroja. Obavezno je da nam pošaljete pored imena i prezimena, imena roditelja, rođenje, školovanje, od kada je bio pripadnih ARBiH, je li imao kakav čin i slično.

Ove subote večeri, sjećamo se lika i dijela zvorničko – sapanjske legende rahmetli Semira Imširovića, nakon čije smrti njegova jedinica dodaje nazivu Kobre i ime Semir – “Semirove kobre”.



/podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti