7.6 C
Janja
Subota, 27.04.2024.
NaslovnicaPodrinjeBijeljinaBIJELJINA: Sead Trnovac iz JANJE donirao DEZINFEKCIONI TUNEL bijeljinskoj Bolnici

BIJELJINA: Sead Trnovac iz JANJE donirao DEZINFEKCIONI TUNEL bijeljinskoj Bolnici

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Vreme i okolnosti  u kojim živimo, sve više nas upućuju da se moramo se oslanjati jedni na druge. Jedan od svijetlih primjera koje medisjska kuća „Podrinjemedia“ i njena televizija „Podrinje“bilježi je ovih dana u aktivnostima Seada i Mirsada Trnovca, koji svojim humanim akcijama pomažu građanima, ali i institucijama u borbi protiv korone virusa.

Jedna od takvih akcija je i donacija prijeko potrebnog dezinfekcionog tunela bijeljinskoj bolnici.

Naime ,Sead Trnovac je u saradnji sa sa firmom AHM iz Lukavca, čiji je vlasnik njegov prijatelj Ramiz Jusufović donirao i postavio prvi dezinfekcioni tunel u Gradu Bijeljina.

Tunel je, kako je ranije bilo najavljeno, trebao biti postavljen u ambulanti u Janji, međutim, u dogovoru sa zaposlenima u Janji i nakon konsultacija bijeljinskog Štaba za vanredne situacije, donesena je odluka da je ovaj tunel neophodniji Bolnici „Sveti Vračevi“ u Bijeljini.

Inače Lukavačka kompanija AHM Lukavac vlasnika Ramiza Jusufovića koji je porjeklom iz Janje proteklih dana je svoje proizvodne kapacitete usmjerila na izgradnju dezinfekcionih tunela.

Pored tunela, ovom prilikom je Sead Trnovac je donirano i 40 zaštitnih skafandera za medicinsko osoblje i to 20 bijeljinskoj Bolnici, 10 Domu zdravlja u Bijeljini i 10 ambulanti u Janji.

Piše: Elvir Ibrišimović

Fotografije:Dešavanja u Bijeljini

Podrinjemedia.ba

 

 

 

Najnovije vijesti