18.6 C
Janja
Petak, 29.03.2024.
NaslovnicaPodrinjeBratunacStanovnici Konjević Polja uznemireni današnjim ponašanjem učesnika svadbe

Stanovnici Konjević Polja uznemireni današnjim ponašanjem učesnika svadbe

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Na portal Podrinjemedia danas je stiglo nekoliko reakcija stanovnika mjesne zajednice Konjević Polje koji su uznemireni današnjim ponašanjem učesnika svadbe.

Naime, u popodnevnim satima pred lokalnom pekarom u centru Konjević Polja zaustavila se okićena kolona vozila koji su glasnom muzikom i nedoličnim uriniranjem na zgradi pekare izazvali nemir kod lokalnog stanovništa posebno u vremenu teške političke krize koja pogađa našu domovinu. 

Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Konjević Polje, Vehid Dedić, za naš portal navodi da je odmah sve prijavio policiji jer stanovnici su uznemireni, posebno u vremenu u kojem se nalazimo. Teška je politička kriza i ovakve stvari glasna muzika, provikivanje, javno uriniranje i bahato ponašanje kod naroda izaziva i strah i uznemirenost jer svi znamo šta su ovi krajevi prošli u ne tako dalekoj prošlosti. Razumijemo mi i da je svadba i da je tu prisutno veselje ali za sve ima mjesto i granica. Nadamo se da do ovakvih situacije neće više dolaziti, jer ponavljam ovo je teško i napeto vrijeme koje svi jedva čekamo da prođe i da se vratimo svojim normalnim životima – zaključuje Dedić.

Vehid Dedić

Kako neformlano saznajemo na objektu pekare nalaze se i nadzorne kamere koje se mogu koristiti kao eventualni dokaz za sve navedeno.

Najnovije vijesti