16.5 C
Janja
Srijeda, 29.05.2024.
NaslovnicaAktuelnostiOsmaci: Obezbjeđen besplatan prevoz za sve učenike

Osmaci: Obezbjeđen besplatan prevoz za sve učenike

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Svi učenici osnovnih i srednjih škola koji imaju potrebu za prevozom do škole od ove godine, odnosno drugog polugišta imaće besplatne karte, saopšteno je na zvaničnoj Fejsbuk stranici ove lokalne zajednice.

– Obavještavju se učenici i roditelji učenika osnovne škole u Osmacima i srednjih škola u Zvorniku da će opština Osmaci potpisati ugovor za besplatan prevoz učenika sa najpovoljnijim ponuđačem za prevoz učenika po završenom postupku javne nabavke koji je u toku. Svi učenici koji su do sada koristili usluge javnog prevoza imaće besplatnu kartu za prevoz od početka drugog polugodišta školske godine i isti nemaju potrebu dodatnog podnošenja zahtjeva – stoji u saopštenju u kome se dodaje da učenici koji nisu koristili javni prevoz do sada, a sada to žele potrebno je da se najkasnije do 20.1.2023. godine obrate zahtjevom opštinskoj upravi Osmaci, a obrazac zahtjeva mogu preuzeti u šalter sali opštine i uz zahtjev priložiti potvrdu o pohađanju škole.

 – Napominjemo da će besplatan prevoz imati svi učenici od najbliže autobuske stanice u mjestu prebivališta do autobuske stanice u Zvorniku bez obzira da li pohađaju srednju školu u Karakaju ili Zvorniku. Sve dodatne informacije možete dobiti na info pultu opštine Osmaci ili na broj telefona 056/337-314 – navodi se u saopštenju.

/Infobirač

Najnovije vijesti