10.4 C
Janja
Četvrtak, 25.04.2024.
NaslovnicaPodrinjeBijeljinaKuća za porodicu Jašarević (Video prilog)

Kuća za porodicu Jašarević (Video prilog)

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Prateći akciju Fonda solidarnosti“Hasna“,televizija „Podrinje“ je ovih dana imala priliku da svojim objektivom zabilježi početak revitalizacije i nadogradnje kuće za porodicu Jašarević.

Humanost građana, a posebno onih koji su porjeklom iz Janje doprinjela je da se život ove šestočlane porodice učini izvjesnijim, barem kada je u pitanju topli dom. Radovi intenzivno traju, i za nadati je se, da će ova porodica dočekati novu godinu u novoj kući.

Pored građana koji svojim doniranjem novčanih sredstava pomažu ovaj projekat, u humanu akciju uključili su se i izvođači radova, koji su ponudili svoju uslugu besplatno.Akcija pod nazivom „Kuća za Jašareviće“ koju organizuje Fond solidarnosti „Hasna“ druga je po redu ovog tipa, i zahvaljujući dobrim ljudima uspješno se realizuje.

Ovim projektom, po ko zna koji put se pokazalo da  građani Janje i Podrinja vode računa o svojim komšijama, solidarišu se i međusobno pomažu, a to je odlika koja nam je danas u ovim teškim vremenima potrebnija više nego ikada.

Tekst pisao: Elvir Ibrišimović

Fotografija: Elvir Ibrišimović

Snimatelj: Senad Hadžić

Podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti