22 C
Janja
Utorak, 30.04.2024.
NaslovnicaPodrinjePredsjednik SO.Srebrenica Nedib Smajić o rezultatima testiranja na COVID-19

Predsjednik SO.Srebrenica Nedib Smajić o rezultatima testiranja na COVID-19

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Proteklih dana za brojne javne ličnosti iz zelmlje i regiona su na raznim portalima pristgle vijesti o tome da su zaraženi i hospitalizovani zbog pozitivnih rezultata na COVID-19.

Ipak, ima i onih koji su ponašajući se društveno odgovorno, testirali se na COVID -19, kako bi prevenirali svaku sumnju i predrasude, a samim tim i zaštitili svoje okruženje.

Jedan od takvih je i Predsjednik skupštine opštine Srebrenica Nedib Smajić, koji se povodom rezultata testa obratio na FB.stranici svojim prijateljima.

„Dragi naši sugrađani, zbog raznih kontakata u prethodnom periodu ali zbog vaše i svoje sigurnosti i sigurnosti naših najmilijih te očuvanja zdravlja testirao sam se na COVID-19 i želim vas obavjestiti da je test NEGATIVAN, tako da dušebriznici nemaju potrebe više da se sikiraju. Odgovornost prije svega i briga za zdravlje, kako nas, naših najmiliji, radnih kolega, ali i svih s kojima dolazimo u kontakt.. Poštujte mjere i očuvajte zdravlje.“-Kazao je predsjednik skupštine opštine Srebrenica Nedib Smajić.

Piše: Elvir Ibrišimović

Podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti