3.1 C
Janja
Četvrtak, 07.12.2023.
NaslovnicaPodrinjeZvornik: Sutra, nedjelja 13. septembar, preko 6 hiljada korisnika bez električne energije

Zvornik: Sutra, nedjelja 13. septembar, preko 6 hiljada korisnika bez električne energije

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Prema informacijama koje smo dobili od “Elektro-Bijeljine” – radna jedinica Zvornik, preko 6 hiljada korisnika električne energije će u nedjelju, 13. septembra, zbog radova biti bez iste, i to u vremenskom periodu od 09:00h do 17:00h. Razlog zastoja u isporuci električne energije je remont na trafo-stanici “Karakaj”.

Naselja koja neće imati napajanja su : Meterize, Karakaj, Čelopek, Ulice, Ekonomija, Jardan, Grbavci, Glumina, Zlatne Vode, Gornje Snagovo, Gušteri, Kitovnice, Križevići, Baljkovica, Šib, Motovo, Delići, Dugi Dio, Hajdarevići, Lupići, Kučić Kula, Klisa, Sjenokos, Malešić, Androvići, Jusići, Šetići, Đulići, Petkovci i Boškovići.

Zbog promjene uklopnog stanja istog dana će biti dva kraća zastoja za potrošače koji se električnom energijom snabdijevaju sa trafo-stanica „Branjevo“ i „Kozluk“ u periodu od 8.00 do 8.15 i od 17.00 do 17.15 časova.

„Molimo cijenjene kupce da uvaže pomenute zastoje, kako bismo na adekvatan način izvršili remont i obezbijedili kvalitetno snabdijevanje električnom energijom“, navodi se u saopštenju „Elektro-Bijeljine“.

/Elektro-Bijeljina

/E.B.

Najnovije vijesti